Programy
Místo
Město

Pá 29.března
442540 přístupů

Akce: REGIONÁLNÍ KNIŽNÍ MINITRH

So
12.11.
9:00

stánkaři
stánkaři

REGIONÁLNÍ KNIŽNÍ MINITRH

Místo: Městská knihovna varnsdorf
Město: Varnsdorf
V sobotu 12. listopadu 2016 se v prostorách celé budovy MCKV uskuteční jedna z nejpopulárnějších akcí roku – letos již 14. Regionální knižní minitrh.

Sladkosti, dárečky, dílničky
V pestrém sortimentu produktů místních výrobců si přijdou na své gurmáni (čokoláda, perníčky, domácí sirupy, pečený čaj, gulášek) i milovníci rukodělných výrobků (např. keramika, vitráže, fimo ozdoby, tiffany lampy, pletené drobnůstky, přáníčka). Pro děti i dospělé kutily budou připraveny výtvarné a rukodělné dílničky. Ale těžiště minitrhu je v nabídce knižní a další tištěné produkce v regionu.

Knihy, kalendáře, pohlednice
Vedle tradičních prodejců knih, kalendářů a propagačních materiálů, jako jsou např. Antikvariát Klariani, Libuše Horáčková, přijedou nabídnout svou produkci vydavatelé nejen z regionu. Samostatné stánky budou mít mj. Loreta Rumburk, Klub českých turistů Krásná Lípa, Kruh autorů Liberecka...

10:00 hod. v sálku knihovny - Co se v regionu urodilo
Největší pozornost zasluhují knižní novinky vzniklé ve městě i regionu v uplynulém roce. Všechny budou představeny v sálku knihovny od 10:00 hodin za účasti autorů nebo vydavatelů.

14:00 hod. v sálku knihovny Setkání s Michalem Vieweghem
Tradičním zlatým hřebem varnsdorfského knižního minitrhu je setkání se známým spisovatelem. Letos k nám přijede Michal Viewegh, autor, kterého netřeba představovat. O jeho besedy bývá velký zájem, proto přijďte včas.

Zobraz další akce v tento den.

(c) webmaster