Programy
Místo
Město

Čt 28.března
442501 přístupů

Akce: NOC DIVADEL - O ČERVENÉ KARKULCE

So
18.11.
16:00

představení pro děti
představení pro děti

NOC DIVADEL - O ČERVENÉ KARKULCE

Místo: Dům kultury Střelnice Rumburk, p. o.
Město: Rumburk
O ČERVENÉ KARKULCE

Tradiční česká pohádka pro děti od 4 let v podání loutkového souboru Rolnička Šluknov.

Vstupné zdarma bez místa určení!

Noc divadel v Domě kultury Střelnice

Dům kultury Střelnice Rumburk se dne 18. 11. 2017 zapojí do Noci divadel. Noc divadel je součástí evropského projektu European Theatre Night, který prezentuje divadlo tvořivým způsobem v netradiční formě vždy třetí listopadovou sobotu již od roku 2008. Cílem projektu je české veřejnosti nabídnout srovnatelné kulturní vyžití jako projekty zaměřené na jiné kulturní obory – například Noc literatury či Muzejní noc.

Do jubilejního pátého ročníku akce se zapojil i Dům kultury Střelnice prostřednictvím Divadelního souboru DK a v sobotu 18. listopadu tak budou mít návštěvníci možnost navštívit hned 3 divadelní představení. V brzkých odpoledních hodinách na „prknech, co znamenají svět“ vystoupí dětský soubor Světlušky na dlani, pod vedení paní J. Svobodové. Děti si nastudovaly ČERTOVSKOU POHÁDKU. Poté následuje pohádka O ČERVENÉ KARKULCE v podání loutkového souboru Rolnička Šluknov a večer od 19:00 hod. Divadelní soubor DK Střelnice Rumburk završí akci fraškou TECHTLE MECHTLE.

Celou akci doplní výstava kreseb žáků ZUŠ Rumburk na téma „Divadlo očima dětí“, která bude k vidění ve výstavním sále DK do konce listopadu.

Zobraz další akce v tento den.

(c) webmaster