Programy
Místo
Město

Pá 26.dubna
443517 přístupů

Akce: SVATOMARTINSKÁ TANEČNÍ ZÁBAVA THE BEST OF 60´- 80´

So
10.11.
19:30

plesy, zábavy
plesy, zábavy

SVATOMARTINSKÁ TANEČNÍ ZÁBAVA THE BEST OF 60´- 80´

Místo: Dům kultury Střelnice Rumburk, p. o.
Město: Rumburk
Zveme vás na druhý ročník SVATOMARTINSKÉ TANEČNÍ ZÁBAVY THE BEST OF 60´- 80´. K tanci a poslechu zahraje skupina Septima, jejíž repertoár zahrnuje největší české i zahraniční hity od 60. let až po současnost.

Super zábavu jistě zaručí i host večera – Elvis Presley Revival Band. Jedná se o jednoho z nejlepších evropských imitátorů Elvise Presleyho Vláďu Lichnovského a jeho kapelu Elvis Presley Revival Band. Jako jeden z mála se může pochlubit titulem „druhý nejlepší Elvis Evropy 2004“, který získal na největší evropské soutěži (Europe´s No 1 Elvis Contest) v anglickém Blackpoolu, a také spoustou ocenění u nás (Encyklopedie úspěšných, písemné poděkování Václava Havla) i ve světě (např. Certificate of Appreciation, New York, USA 2006).

V průběhu večera bude možnost zúčastnit se degustace Svatomartinských vín.

Zábava se ponese v duchu retro, a proto „vyladěný“ retro kostým bude stylově odměněn! Skvělé fotky si budete moci odnést z fotokoutku, který by na takové akci rozhodně neměl chybět. Retro budou (jako v loňském roce) i drinky, a především jejich ceny: červený a zelený Indián, Utopený komunista za 17,- Kč apod. Čeká vás i taneční ukázka "Cvičme v rytme" v podání Babča Stars Varnsdorf.

V průběhu večera je možné posedět v Restauraci Střelnice u svatomartinské bašty - rezervace na tel. 601 553 657.

Vstupné v předprodeji za 100,- Kč, na místě 120,- Kč.

https://www.vstupenkyrumburk.cz/kalendar/2018/11/10
Zobraz další akce v tento den.

(c) webmaster