Programy
Místo
Město

5.května
443865 přístupů

Akce: BigTrip se vrací domů

So
15.10.
14:00

akce v přírodě
akce v přírodě

BigTrip se vrací domů

Místo: Křinické náměstí
Město: Krásná Lípa
Krásnolipští objeli svět a zapíší se do knihy rekordů

Po více jak dvou letech se na krásnolipské náměstí vrátí krásnolipští cestovatelé Ladislav Bezděk a Kateřina Dvořáková, kteří objeli svět v expedici pod názvem BIG TRIP. Putování vedoucí přes všech pět obydlených kontinentů, dlouhé přes 100 tisíc kilometrů, se pomalu blíží ke svému konci. Jejich putování jsme měli možnost sledovat, díky moderním technologiím, takřka v přímém přenosu. 12 tisíc sledujících na Facebooku a stovky odkazů ve webových vyhledávačích hovoří o mnohém, zájem dalších médií po celou dobu výpravy stejně tak.
„ŽIVOT SE MUSÍ UŽÍT, NE PŘEŽÍT!“ je motto celé akce a je jasné, že Láďa s Kačkou je naplnili vrchovatě. Dva mladí lidé z Krásné Lípy si splnili svůj velký sen. Na své cestě propagovali Českou republiku, české výrobky a značky, dělali dobré jméno i Krásné Lípě.
Oranžovou Škodu Octvavia zvanou OKI, kterou v Krásné Lípě pokřtili na začátku cesty pivem z krásnolipského pivovaru, stejným způsobem také přivítají. Přijďte krásnolipské cestovatele společně přivítat v sobotu 15. října 2016 před pivovar Falkenštejn, začínáme ve 14 hodin!
Město Krásná Lípa
Zobraz další akce v tento den.

(c) webmaster